aku kan hadooooo!!!

Selamanyalah hidup dalam kepuraan drama-drama melayu dan korean yang tipikal tu.IT WILL BE FUN....:)ALLAH knows what the best for his servant!!

ini serius.

tiba-tiba termimpi kamu.jiwangnya aku rasa.susahnya aku rasa.seksanya aku rasa. tiba-tiba aku bangun..adui..sakit leher la gila.mimpi ngeri ka ni?takutnya.seramnya ingatkan kamu. hehe...terima kasih Allah sebab bagi aku mimpi-mimpi ingat dia ni.walaupun.heeeee

annoying gila.

kerjalah macam orang gila sekalipun,last-last aku sendiri yang gila.terbaiklah gila!!

si gila berkata-kata.sadis.

Dah kenapa si gila ni?dah...cakap salah...xcakap lagi rasa salah.sueiii..nak ja aku mencarut kat muka tu gila!

lawak mulut longkang.

ah..mengeluh putus cinta.kereta rosak.duit handphone habis.mengeluh.mengeluh.mengeluh awek/balak cabut. ayat paling best....wah tak boleh tanpa 'semua diatas. wah pandainya. pandai tahap barua. kalau mak ang ngan pak ang tak da hah!baru ang tak leh hidup 'pandai' ang keluaq dari celah mana? 'semua diatas' yang kena bold tu ka?tak bold?lantak kat aku la. cerdik ler kamu ni.

mai dah mai dah.

bau buah orange di hidung sudah mai.itu tanda penyakit nak mai.ready ler...sakit penghapus dosa-dosa kecil.

karangan.

suka tengok orang lain suka.hehehehe.jom gelak 800 juta kali.tolong gelak untuk diri sendiri.

ANGAN-berangan.

Tengok pada dia.Ada 4 lagi jari kearah dia.Sama sahajakan. Mereka bermegah konon pada agama,berjanji tapi mungkiri, hakikatnya? Lagi mau tanya ka macha?

normal.

tengok orang mengandung mencarut..normal? tengok bangsa lain kutuk bangsa aku bodoh...itu normal? tengok status fb sebangsa aku kutuk mengutuk.....lagi normalkah? ka aku yang tak normal sebab kena mengadap semua ni?

sampah menyampah

puihh...macam apa lagi hang bercakap. dah macam sampah. menyampah aku!

....

Aku menang! Aku kalah! Menang kalah. Menanggggg. Kalahhhhhh. Aku tetap kalah walaupun menang!

22 yang hilang.

APRIL FOOL!

apasal hah?
tak faham apaapa diam.takut kena maki siasia ja.

diri tengah menghitung bentuk yang buat ramai  budak terpijak diri sendiri.
sedang menghafal tarikh hingga datangnya 29 APRIL.
tak sanggup hadapi 23 yang tak berapa nak terasa sweetnya.

what the heck?

kamu.

mereka yang menilai itu lebih dalam bodoh akalnya.
letak kat mana tu?

kaki ka?

makan dalam.

kadangkadang yang tak selalu tu jadi yang paling best
paling gila.paling paling nak cerita.
paling paling rasa lepas geram penuh rasa suka.

jarangjarang yang selalu jadi yang paling terbaik
paling nak terima kita
paling paling nak menyampah dengan kita.

selalu sangat yang macam dia jadi tempat pertama
jadi tempat nak tempias semua.
paling paling yang selalu kena bahan dengan kita.


cuba jadi yang kadangkadang.yang kadangkadang yang jarangjarang nak jadi selalu.


duduklah,fikir dalamdalam.takut tak dalam jadi lagiiiii dalam.

dalamkan?

mental.

mentaliti orang melayu kita...

"wah pakai baju lawa,tak keja la tu.."

what the?salah ke technician cabuk pakai kemeja?
salah?
ok.esok-esok kita mai pakai guni.tak buat keja jugak?
nak kata apa?
diam.
kalau ditanya.aku masih orang yang sama.
muka ketat.mulut berat.
tapi hampa macam mana?
masih sama atau dah tak sama.
kami mana tau sampai hampa bagitau.

oh..kami bukan orang kedah.tapi tetap pelat yang sama.

benci.

siapa cakap ada blog cuma boleh tangkap gambar ikan?
salah tu.aku?
aku masih macam ni.ON dan OFF,
kadangkadang tak perasan.
tetiba terOFF terus.


bencikan?
kita aminkan sahaja bila merekamereka itu doakan jodoh kita.

Aminnn.
UNABLE TO CONNECT

terasa kepalatan bila muncul ayat sebegini.
tapi masih menjadi matpacak walaupun.